Angelfall

Tartalom:

  • Fülszövegek
  • Spoiler mentes könyvajánló
  • Spoileres könyvajánló
  • Borító vélemény
  • Folytatás
  • Megveheted
  • Befejezés

Fülszöveg:

Susan Ee – Angelfall

Hat hete már, hogy az apokalipszis angyalai alászálltak, és elpusztították a modern világot. Nappal az utcai bandáké a hatalom, de az éjszakákat a rettegés és a babona uralja.

883597_4 Mikor az angyalsereg harcosai tovaszállva magukkal ragadnak egy gyámoltalan kislányt, annak tizenhét éves nővére, Penryn bármit megtenne, hogy visszaszerezze a húgát.
Bármit. Ha kell, akár arra is hajlandó, hogy alkut kössön egy ellenséges angyallal.
Raffe félelmetes harcos, de most legyőzötten, szárnyaitól megfosztva, haldokolva hever a földön. Korszakokon átívelő háborúkban vívott győztes csatákat, most pedig egy éhezéstől legyengült tinilány kell, hogy megmentse az életét.
Miközben átvágnak a sötétségbe és káoszba merült Észak-Kalifornián, csak egymásra támaszkodhatnak a túlélés érdekében. Kénytelenek együtt megtenni az utat, hogy eljussanak San Franciscóba, az angyalok erődítményébe, ahol a lány mindent kockára tesz, hogy megmentse a húgát, az angyal pedig kénytelen legnagyobb ellenségeinek könyörületességére bízni magát, hogy újra ép és egész lehessen.

Spoiler mentes rész:

Romba dőlt, sötét, sivár világ, ahol csak egymásra számíthatnak.

Egy angyalok által feldúlt világban Penryn elveszti testvértét és bármit meg tenne azért, hogy visszaszerezze, akár egy megsebzett angyal segítségét is hajlandó kérni. Rafi és Penryn 15841046_1285690584844322_1452431840_negyütt elindulnak az angyalok erődítményébe, hogy mindketten visszaszerezzék azt, amit akarnak.  Vajon sikerül nekik? Meglehet bízni egy angyalban, aki lerombolta az otthonod? Elég erőt ad nekik az, hogy egy célért küzdenek, és szükségük van egymásra?

Penryn és Rafi története egy lerombolt, lepusztult világba repít el 15841017_1285690571510990_2006899183_nminket, ahol útjuk során rengeteg izgalommal találjuk szemben magunkat. Furcsa élőlények, akik az emberek életére törnek. És emberek, akik a világ megmentéséért küzdenek. Célok amelyek összekovácsolják mindezeket.

Egy megkapó, kalandokkal teli könyv, amely egy fantasztikus utazásra hív bennünket.

A könyv trailert megnézheted ITT.

 

Spoileres könyvajánló:

Aki nem olvasta a történetet, az ezt a részt hagyja ki, mert spoilert tartalmaz!

Penryn és Rafi két akaratos személy, akik bármit megtennének céljaikért, és mivel ezek a célok hasonlóak, szükségük van egymásra a a túléléshez.

A történet eleje remekül leírja az emberek helyzetét és körülményeit, a szétesett, szétzúzott világot, ezáltal remek bevezetőt kapunk a történetbe. Penryn, egy oda adó lány, 0531e60b75d6cd5bee0e78dcd5d518e0.jpgakinek a legnagyobb vágya békességbe tudni családját és ennek következtében kezdődnek el a bonyodalmak a történetben. Paige -Penryn húga- eltűnik, vagyis inkább az angyalok elrabolják miközben egyet a társaik közül hátra hagynak.Azonnal felkelti az emberek érdeklődését egy haldokló angyal. Rafi a szárnyától megfosztott angyal kihasználja a lehetőséget és Penryn kezei által meggyógyul, majd együtt elindulnak az angyalok erődjébe, vagyis San Francisco-ba.

Útjuk során titkokra derül fény (az emberek tervére, ami szerintem egy fantasztikus összetartást jelképez), és meglepő dolgokkal találják szemben magukat (furcsán megharapott, halott emberek), de közös erővel, megoldják a fent akadó kisebb-nagyobb problémákat. 6f8782d1919bcd268374cff103bdb804Egy remek csapat lesz belőlük, és bár egyikőjük, se akarta, de az izzó érzelmek is a színpadra lépnek. Egyre jobban egymásra találnak, míg végül legnagyobb sajnálatomra: elvesztik egymást.

Nagyon sajnáltam Rafit a sorsa miatt, de Penryn segítségével biztos vagyok abban, hogy a további kötetekben visszaszerzik a szárnyakat és egy remek bosszú lesz a  végeredmény. És, hogy mi lesz Paige sorsa ez is egy 9ac2e5d114bc26b632352858ebd72696.jpgrettentő nagy kérdés, hiszen már nem ugyan az aki volt nem rég… A történet egy nagy csattanóval zárult, a világ megint szét esett, ahogyan szereplőink is elvesztették egymást. Felkavaró, érzelemmel teli történet, a túlélésről, a szeretetről és az összetartásról.

A sok kérdés közepette én neki vágtam a következő kötetnek, az is lerakhatatlan akárcsak ez a kötet. ❤

Borító vélemény: 

883597_4.jpg

Gyönyörű szép borító, nekem felkeltette a figyelmemet. Azonnal látszik a köteten, hogy egy nem minden napi világot ábrázol számunkra. Emellett remekül, kapcsolódik a további kötetek borítójához. Gratulálok a tervezőnek. 🙂

Folytatás:

Aki nem olvasta a történetet, az ezt a részt hagyja ki, mert spoilert tartalmaz!

Susan Ee – World after

Az angyalok dúlásának túlélői igyekeznek összefogni mindazt, ami megmaradt a régi 17849112világból.

Mikor egy csapatnyi ember szörnyetegnek véli és foglyul ejti Paige-et, Penryn húgát , a dolog elfajul és vérfürdőbe torkollik.

Paige eltűnik. Az emberek halálra rémülnek. Anya szíve majd megszakad.

Penryn keresztül autózik San Franciscó-n, a testvérét keresve. De miért olyan üresek az utcák? Hová tűntek az emberek? Kutatás közben belebotlik az angyalok titkos tervébe, kezdi megérteni, hogy mi mozgatja őket, és teljes szörnyűségükben felsejlenek előtte rettenetes szándékaik.

Rafi eközben a szárnyait igyekszik visszaszerezni. Azok nélkül nem térhet vissza az angyalok közé, nem foglalhatja el az őt megillető helyet az élükön.

Ha választania kell, hogy visszaszerzi a szárnyait vagy megmenti Penryn életét, vajon hogyan fog dönteni?

Megveheted itt:

Angelfall: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/susan-ee-angelfall-angyalok-bukasa-6322

World after: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/susan-ee-tulelok-angelfall-2-6801

Befejezés: 

“Éhezők viadala, add át a helyed!” – Jess (amazon.com)

c02e9e7a8f858bbe2020f50994e1647e

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s