Black Ice

Tartalom:

  • Fülszöveg
  • Spoiler mentes könyvajánló
  • Spoileres könyvajánló
  • Borító vélemény
  • Megveheted
  • Befejezés

Fülszöveg:

Becca Fitzpatrick – Black Ice – Tükörjég

Britt Pheiffer felkészült, hogy hátizsákkal hódítsa meg a Teton-hegységet – arra azonban nem készült fel, hogy a gondolataiban még mindig kísértő exbarátja is csatlakozzon hozzá. covers_373139Mielőtt Britt tisztázhatná magában, mit érez Calvin iránt, egy váratlan hóvihar miatt menedéket kényszerül kérni egy hegyi kunyhóban. A jóképű, segítőkész lakók azonban szökésben vannak. Túszul ejtik és arra kényszerítik Brittet, hogy vezesse le őket a hegyről. Britt tudja, életben kell maradnia, hogy Calvin megtalálja. A helyzetet tovább bonyolítja, amikor Britt rábukkan egy korábban itt elkövetett gyilkosságsorozat vérfagyasztó bizonyítékára – ami őt magát is célponttá változtatja.
Azonban semmi sem az, aminek látszik, és mindenki titkolózik – még Mason, az egyik emberrabló is. A kedvessége zavarba ejti Brittet. Mason vajon ellenség? Vagy szövetséges?

Spoiler mentes könyvajánló:

Britt egy átlagos kirándulásra készült a Teton-hegységben. De egy hatalmas hózivatar, azonban megváltoztatta a lány életét. a111ad5904ce372a39e628a4f0cdf78c

A hó elakasztotta az autóját. Brittnek és barátnőjének menedékre van szükségük.
De vajon barátokat találnak a menedék házikóban, vagy ellenséget?
Mason a rejtélyekbe burkolódzó fiú, kinek az oldalon áll?
Calvin, az exbarát, eltűnve a hegyekben, vajon mit titkolhat, miért nem jön a segítségükre?
Rejtélyes gyilkosságok, vajon ott bujkál a közelben a tettes?
Mi az igazság?65b42a4a40156d265774aff7d507d711

Britt élete megmentéséért, a fogva tartóival együtt neki vág a zord időnek. A titkok amiket az emberek rejtegetnek, a felszínre kerülnek. A lány olyan rejtélyre bukkan rá, ami az eddiginél is jobban veszélybe sodorja őt. Barátokból ellenség lesz, az ellenségből barát lesz. De ezek után, bízhat-e bárkiben is?

Pörgős, magával ragadó történet, ami tele van titkokkal, veszedelemmel és a legfőbb cél mindennek a túlélése. Vajon sikerül neki, vagy ez a veszedelem túl nehéz a főhősünknek?

Könyv trailert megnézheted ITT.

Spoileres könyvajánló:

Aki nem olvasta a történetet az ezt a részt hagyja ki, mert spoiler tartalmaz!

Nekem ez a történet nagyon rabul ejtette a szívemet. Megfelelő mennyiségű izgalom és kaland volt benne. Nem untatott, mindig volt benne valami akció, titok. Egy fantasztikus egyrészes történet, aminek igazából nem kell 582e841bcacf3228212a75caf5d90b7bfolytatás. Remek lezárás lett ennek a történetnek a végén, amit nem kell tovább feszegetni.

A történet kezdete egy hétköznapi helyzetet tár elénk. Egyszerű kirándulás, amit tönkre tesz a zord időjárás. Szereplőink elindulnak menedéket keresni és egy házikóban ismerősre bukkannak, és az olvasó máris elhiszi, hogy minden rendben lesz. De haló, ez még csak a bevezető…

f5b7fdf1a9ab3280616eca84595c30edMason és Shaun, akiket barátoknak hittek, ellenség lett. Bezárják Korbie-t (Britt barátnője) és Britte-t. Csakhogy a lány egy gyilkosság nyomaira bukkan, de nem mondhat senkinek semmit, azzal csak még jobban kockáztatná életét.

Korbie-t magára hagyva, Shaun, Britt és Mason elindul lefelé a hegyről, ezzel életüket kockáztatva, majd még jobban elmerülünk a történet rejtelmeibe.

Shaun-t elhagyják, Britt pedig minden alkalmat kihasznál a szökésre. Masonról szép lassan lehullik a lepel, de soha nem mondja el a teljes igazságot Britt-nek emiatt a lány,a49bafc8a958142dcf36e09ecd38bce8 nem bízik meg Mason-ben. Egészen a könyv utolsó fordulatáig.

Mason, aki valójában csak a testvérének a gyilkosságát akarja kideríteni megtalálja a gyilkost, aki nem más, mint Calvin. Britt a halál közelébe került. Mason szerelméért küzdve megmenti mindkettőjük életét, de a fiú akkor is egy körözött bűnöző. A két főszereplőnk útja emiatt szerte ágazik, de a könyv utolsó lapjain, mégis visszatalálnak egymáshoz, ezáltal 318801a5ad47527b3a59e38c37a0f23eremek befejezést adva a történetnek.

Egy kerek egyrészes történet, ami egy remek kalandot mutat be nekünk, olvasóknak. Két remek főszereplővel, és rengeteg tanulsággal.

 

Mindenestől imádtam. Voltak feszült pillanatok, de olyan szépségesek is, amelyek alig fértek a szívembe, és akaratlanul is elmosolyodtam. -Promise, Goodreads

Borító vélemény

covers_373139

Remekül passzol a kinézete a történethez, azonnal egy zord hangulatot ad az olvasóknak, figyelem felkeltő és így utolsó pontként a kedvenc színeim vannak a borítón. 😀 És a szöveg, hogy “A veszélynek nehéz ellenállni”, hát engem maximálisan lehengerelt. Azonnal jött velem haza. És a történet… Kiemelt vörös pöttyösnek mondanám. ❤

Megveheted itt

Black ice: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/becca-fitzpatrick-black-ice-tukorjeg-7083

Befejezés

Minden érzéket megérintő utazás, ahogy Britt a megoldatlan gyilkosságok nyomaira bukkanva igyekszik életben maradi. Ami igazán vonzó, az a pörgés: az olvasó hullámvasúton érezheti magát, ahogy egymás után pattanak ki a titkok. – Desert News

4d562ce900d0f7502dac7cc3fe87720f

Lenyűgöző thriller, tele van váratlan fordulatokkal, elragadó karakterekkel és félelmetesen gyönyörű tájakkal. -Novel Novice

b0355412f395619a7c1d7e555d2ef092

 

Reklámok

Black Ice” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s