Jelek a bőrön

jelek-a-boronVeronica Roth, a Beavatott sorozat írója, idén egy újabb könyvet dob a piacra. Szerintem, ha Tris és Négyes életére visszagondolva, bárki szívesen elolvasna egy újabb kötetet az írótól. Nekem nagyon tetszett az előbb említett regény, tehát nagy elvárásokkal fogok neki vágni, a legújabb történetének. 41459-1

A könyv 2017 januárjában jelenik meg a Ciceró Könyvstúdiónál -ahol a Beavatott sorozatot is kiadták- Jelek a bőrön lesz a magyar címmel érkezik hazánkba. Eddig a borítón kívül a könyv előzetesét kaphattuk meg, de folyamatosan jönnek az újabb infók és posztok a könyvel kapcsolatban (érdemes a facebook oldalat is veronica-roth-jelek-a-boronkövetni).

Előzetest megtekinthetitek ITT. Szerintem, figyelem felkeltő és érdekes lett. 🙂

Megjelenés: 2017. 01. 17.

Megrendelheted ITT.

 

Fülszöveg:

Egy rejtélyes áram által átjárt galaxisban mindenki különleges adománnyal születik.
CYRA a shotet nép fölött uralkodó kegyetlen zsarnok húga, akit áramadománya fájdalommal és hatalommal ruház fel. A bátyja a képességeit kihasználva az ellenségei kínzására kényszeríti a lányt, ám Cyra nem csupán fegyver a testvére kezében: szívós, fürge és eszesebb, mint ahogy azt a zsarnok sejtené.
AKOS egy földműves és egy orákulum nagylelkű fia Thuvhe fagyott bolygójáról, akinek hűsége a családja iránt nem ismer határokat, és akit különleges áramadománya védelmez. Miután Akost és fivérét ellenséges shotet katonák ejtik foglyul, kétségbeesetten küzd azért, hogy a testvérét kimenekítse – kerüljön bármibe.
Akos Cyra világába kerül, és az országaik és családjaik közti viszály leküzdhetetlennek tűnik. Vajon segítenek-e egymásnak túlélni, vagy elpusztítják egymást?
Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság – és szerelem – erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s