Új könyvek

Marissa Meyer – Heartless

A Könyvmoly kiadónak köszönhetően, hamarosan új Marissa Meyer sorozat jelenik meg hazánkban. Sajnos az író másik sorozatáról nem lehet tudni semmit, én, mint annak a heartless-marissa-meyerkönyvsorozatnak nagy olvasója reménykedek benne, hogy egy másik kiadó hajlandó lesz átvenni a történetet.

Egyelőre egy szuper hírrel szolgálhatunk. Legalábbis reméljük, számotokra is olyan örömhír lesz, mint számunkra:
Nálunk érkezik Marissa Meyer Heartless című regénye, ami Csodaországba kalauzolja az olvasót, egy nagyon izgalmas és magával ragadó történetben! – Könyvmolyképző

Fülszöveg: 

Catherine talán az egyik legkapósabb lány Csodaországban, és a nőtlen Király kedvence, de az ő érdeklődése más felé irányul. Tehetséges pék, és boltot akar nyitni, ahol ellenállhatatlan süteményeket kreálhat. De az édesanyja számára ez elképzelhetetlen cél egy olyan nő számára, aki akár királyné is lehetne.
Egy királyi bálon, ahol Cath kezét minden valószínűség szerint megkéri a Király, a lány találkozik a jóképű és rejtélyes Jesttel. Életében először érez valódi vonzalmat. A Király vérig sértését és szülei mérhetetlen haragját kockáztatja titkos kapcsolatba kezdenek Jesttel.
Cath elhatározta, hogy maga dönt majd a sorsáról. De egy varázslatban, őrületben és szörnyekben virágzó földön a sors talán más terveket tartogat.

George R. R. Martin – Tűz és jég dala

tumblr_mnsig0njwg1qfxjoeo2_500A következő kötetnek megjelenéséről nem lehet egyelőre tudni semmit, maga az író sem tud pontos időpontokat mondani, de most nem is erről lesz szó, hanem egyéb kötetekről. Egy új novella érkezik, amit az író a hamarosan megjelenő antológiájába írt. Nem lehet még sok mindent tudni, de az biztos, hogy a Tűz és jég dala világában játszódik, emellett 2017-ben októberében megjelenik. A Book of Swords (Kardok könyve) címmel rendelkező amely  gyűjteményes kötet 15 fantasynovellát tartalmaz.

Charlie L. Holmberg – Papírmágus

A Gabo új YA könyvekre csapott le, egyenlőre dátumokat még nem lehet tudni, de a the_paper_magician_coverfülszöveg már olvasható magyarul.

Fülszöveg: 

Az alternatív viktoriánus-kori Angliában játszódó történetben Ceony Twill a mágusképzőből frissen kikerülve alig várja már, hogy kijelöljék számára az anyagot, amelyből onnantól fogva a mágiáját fogja meríteni – ám hiába sző álmokat a fémmágusi karrierről, Emery Thane, egy papírmágus mellé jelölik ki tanoncnak. De hát mire jó a papír egyáltalán?
Ceony azonban hamarosan rájön, hogy nemcsak új mestere, de a neki szánt mágikus irányzat is nem várt meglepetéseket tartogat, mielőtt azonban teljesen elsajátíthatná a tudást, szembetalálkozik tanára sötét múltjával és egy olyan tiltott mágiával, amellyel szemben szinte reménye sem lehet felvenni a versenyt. Mégis muszáj megtennie, mert szó szerint Thane szíve a tét.

Maggie Stiefvater- All the Crooked Saints

A Hollófiúk írónője nemrég bejelentette új könyvének, címét, kiadási dátumát, és egy rajzot a történethez. Amerikában megjelenik 2017. október 17-én. Egyébként magyarul folyamatosan érkeznek a Hollófiú további kötetei, amit szintén nagy izgalommal várunk.

maggie-stiefvater-01

 

A könyvekkel kapcsolatos egyéb információk szokás szerint folyamatosan érkezni fognak. 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s