Megjelenésre várva

Annyi csodálatos történet fog megjelenni a közel jövőben, hogy el sem hiszitek! 🙂

Mielőtt megismertelek 3.

2018 tavasza
Bár én még nem olvastam a második részt, az első annyira elnyerte a tetszésemet, hogy mindenképpen előlépett belőlem a fanatikus olvasó amikor megtudtam a hírt. uwielbiam--jej-zaciesz--zanim-sie-p
Viszont ami elsőként megfordult a fejemben ennek a könyvnek a folytatásával kapcsolatban, hogy nagyon bele passzol a Csillagainkban a hiba történetbe. Ugyebár Hazel egy hasonló témájú könyvnek a “folytatásának” céljából indul el Hollandiába, hiszen meg szerette volna tudni, hogy mi történt a könyv szereplőivel, miután meghalt a főszereplő. És gyakorlatilag a Mielőtt megismertelek írója megmutatja nekünk, hogy mi történt Lou-val, barátaival és családjával, miután Will eltávozott. Bár azt hallottam, hogy sokaknak nem tetszett a folytatás, hiszen nem adta meg azt a hangulatot, amit az első könyv és én igazából nem is tudom, hogy hogyan gondolták az emberek azt, hogy a folytatás olyan lesz, mint a legelső könyv. Az, hogy a történet egyik legfontosabb szereplője eltávozott minden megváltozik és már semmi nem lesz ugyan az és az író pont azt szeretné nekünk átadni, hogy nincs vége az életnek, a változás legtöbbször jó, csak nem mindig tudjuk előre.
Az írónő így nyilatkozott a folytatásról:
“Mindig tudtam, hogy ha egyszer elkötelezem magam a Mielőtt megismertelek folytatása mellett, lesz egy harmadik könyv is. Innentől már egyértelműen trilógiaként láttam a sorozatot. Az, hogy újra Lou-val tölthettem az időt, igazán szórakoztató volt, és az is, hogy egy új országba, egy teljesen új világba lökhettem, egy titkokkal teli házba. A szokásos humorával és érzékenységével alapvető kérdéseket kell feltennie magának, például azt, hogy az Atlanti-óceán melyik partjára tartozik. Remélem, az olvasók is annyira élvezik majd ezt az új kalandot, mint amennyire én élveztem a megírását.” 

Oblivion 3.

Könyvfesztivál
Daemon riadó! Érkezik az Opál tükörregénye! Ugyebár ezzel be is fejeződött az Oblivion tükörregény sorozat, hiszen ezek után a következő kötetekben már váltakozva olvasható Katy és Daemon szemszög.7640_b1.jpg
Tartalom:
Amikor elszántam magam arra, hogy bizonyítsam az érzéseimet, komolyan beszéltem. Katy soha többé nem kételkedhet bennem – és most, hogy túljutottunk a zökkenőkön, újra és újra fellobbannak köztünk a lángok.
Csakhogy még én sem védhetem meg a családtagjaimat, ha eltökélik, hogy kiszabadítják a szeretteiket.
Mindazok után, amiken keresztülment, Katy sem ugyanaz már, mint azelőtt. Még mindig változik, és fogalma sincs, mi lesz a folyamat vége. Lépésről lépésre fedezzük fel az igazságot, és amikor szembekerülünk a hibridek vizsgálatára és kínzására kiépült titkos kormányzati szervezettel, ráébredünk, hogy nincsenek határok.
A halál a mindennapjaink része lett. Onnan kapunk segítséget, ahonnan a legkevésbé várnánk, és a barátainkról is kiderülhet, hogy halálos ellenségeink – de nem fordulunk vissza.
Akkor sem, ha az eredmény örökre összetöri a világunkat.

Kamuzások és kavarások

Új LOL könyv a láthatáron! Öveket becsatolni… 😀kamuzasok-es-kavarasok-02

Sally mindjárt begolyózik! Komolyan, ha a legjobb barátnője még egy lúzert rászabadít, tutira bekattan. Ahhoz, hogy megússza a ráerőltetett randikat, a lánynak szüksége van egy álpasira, méghozzá gyorsan, és Becks, a szívdöglesztő, szuperokos focisztár vállalja is a feladatot. (Ami fura, mert Sally le merné fogadni a kedvenc griffendéles pulcsijában, hogy a srác sajna kizárólag barátként tekint rá.) De hiába a sok bizsergető csók – a hitelességért mindent! –, a barátnője mégsem veszi be, hogy Sally tényleg szerelmes Becksbe. A fene se gondolta, hogy néha az igazság tűnik a legnagyobb kamunak

Moonlight Sins

J.L. Armentrout új könyvel érkezik, amelynek központjában három tökéletes srác áll tumblr_m74org0tHu1rziwwco1_400(Devlin, Gabriel és Lucian), akik piszkosul rosszak. Na jó, csak nem három Daemon? A sorozat legelső része a legfiatalabb és leggonoszabb testvérről szól, aki megismerkedik Tessával, a fiatal lánnyal, aki munkát vállal a családjuknál, és fogalma sincs róla, hogy ezzel mit is szabadított magára. ALig várom, hogy többet is lehessen tudni. *.*

Holding Up To Universe

2017 vége/2018 eleje
Jennifer Niven könyv jelenik meg hazánkban. Elképesztően várom, hiszen nekem nagyon elnyerte a tetszésemet a Veled minden hely ragyogó. Kíváncsi vagyok, hogy az író hogyan teljesít más történetekkel. Bemásolom ide az angol fülszöveget, de nagyjából 28686840.jpgösszefoglalóan itt is: két főszereplőnk van. A lány nem más, mint Libby Strout, aki túlsúlyos és emiatt rengetegen piszkálják, de mindezek hátterében az édesanyja halála van, ami megváltoztatta a lány életét. A fiú főszereplőnk pedig egy úgy mondd “rejtett kincs” aki hatalmas művészi erővel rendelkezik a neve pedig nem más, mint Jack Masselin. Viszont a legnagyobb hibája, hogy rettentő nehezen jegyzi meg az embereket. A két szereplő találkozása mindkettőjük életébe nagy változásokat hoz, kíváncsi vagyok, hogy vajon az író, hogy forgatja a szálakat a történetben.
Tartalom:
Everyone thinks they know Libby Strout, the girl once dubbed “America’s Fattest Teen.” But no one’s taken the time to look past her weight to get to know who she really is. Following her mom’s death, she’s been picking up the pieces in the privacy of her home, dealing with her heartbroken father and her own grief. Now, Libby’s ready: for high school, for new friends, for love, and for every possibility life has to offer. In that moment, I know the part I want to play here at MVB High. I want to be the girl who can do anything. 

Everyone thinks they know Jack Masselin, too. Yes, he’s got swagger, but he’s also mastered the impossible art of giving people what they want, of fitting in. What no one knows is that Jack has a newly acquired secret: he can’t recognize faces. Even his own brothers are strangers to him. He’s the guy who can re-engineer and rebuild anything, but he can’t understand what’s going on with the inner workings of his brain. So he tells himself to play it cool: Be charming. Be hilarious. Don’t get too close to anyone.

Until he meets Libby. When the two get tangled up in a cruel high school game—which lands them in group counseling and community service—Libby and Jack are both pissed, and then surprised. Because the more time they spend together, the less alone they feel. Because sometimes when you meet someone, it changes the world, theirs and yours.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s