Nincs nyár nélküled

Tartalom

  • Fülszöveg
  • Kedvhozó
  • Kedvenc idézetek
  • Vélemény
  • Borító vélemény
  • Folytatás
  • Befejezés

Tartalom

Jenny Han – Nincs nyár nélküled

Belly eddig minden egyes nyarát Cousins Beachen töltötte, élete azonban most 6892_b1.jpgfordulóponthoz érkezett. Mivel Conraddal való rövid kapcsolata gyászos véget ért a télen, életében először otthon fogja tölteni a nyarat. Legjobb barátnője, Taylor remek tervekkel áll elő: hajókázás, sütkérezés a medence partján, új fiúk, akikre rá lehet kattanni. De amikor Jeremiah felhívja a hírrel, hogy Conrad eltűnt, látszólag minden a nyaraló felé viszi Bellyt. Vajon még egy nyarat eltölt azzal, hogy Conrad után fut, vagy végre képes lesz elengedni a fiút?

Kedvhozó

Szétesett minden.tumblr_maxuspGr2a1rxkj5go1_500.jpg
Elhagytuk egymást.
Elhagytak minket.
Te eltűntél, de én nem hagylak elmenni.
Hiányzol, de ha eltolsz magadtól nem tudok segíteni.

Telhet- e el nyár, úgyhogy mi nem találkozunk?
Képesek lennénk-e nemet mondani egy új nyári kalandnak?
Hisz nem telhet el nyár nélküled.

Kedvenc idézetek

Elengedlek. Kiteszlek a szívemből. Mert ha nem teszem meg most, akkor soha nem fogom megtenni.”

“– …Te inkább teremtesz magadnak egy fantáziavilágot csak ne kelljen olyannak látni az embereket, amilyenek valójában.”tumblr_o13z98Gf6O1rubkkao1_500.jpg

“Az ember nem tudhatja, mikor lát utoljára egy helyet. Vagy egy embert.”

“Amikor hazaértem, anyám rettenetesen mérges volt. De nem bántam. Soha.nem bántam meg, egyetlen pillanatig sem. Hogyan bánhatnánk meg életünk egyik legszebb éjszakáját? Lehetetlen. Az ember minden szóra, minden pillantásra emlékszik. Még ha fáj, akkor sem felejti el.”

“Apám szokta mondani, hogy az életben mindig eljön az a pillanat, amikor egyszer csak másképp alakulnak a dolgok. A pillanat, amikor minden más lesz.”

“Mert a szavak olykor szánalmasan képtelenek kifejezni azt, amit szeretnénk.”

Vélemény

Azt hiszem a mai napon nem a pozitív könyves élményeimről fogok beszélni.tumblr_nv5642EHFP1smlwclo1_500.jpg
Ez a könyv is borzasztóan unalmas volt. Eleinte még azt gondoltam, hogy izgalmasabb lesz, mint az előző kötet, de aztán gyorsan kiderült, hogy nem. 😀 Betty az első részben számomra semleges volt, de fúúú ebben a könyvben már kikészített. Egy ilyen unalmas és érdektelen személyt nehezen lehetett megalkotni az írónak. Folyamatosan azon pattogtam, hogy mégis mennyire idegesítő ez a karakter.
Mellette még ott van Conrad és Jeremiah, akik pedig fejvesztve loholnak a lány után. Ha éppen szakít az egyikkel ott van 1bfd28d9384b5539046471382c351e15.jpga másik? Hol itt a baj? (természetesen hatalmas szarkaszitkával írtam ezt)
Ezenkívül az egész történet egyre laposabb és szánalmasabb. Semmi mondanivalója nincs az egésznek. A történetet leginkább a fülledt meleghez tudnám hasonlítani. Mindenki utálja, de kénytelenek vagyunk elviselni.

És ennek a negatív kritikának az ellenére szombaton megveszem a folytatás. Reménykedek, hogy jobb lesz. 😀

ui.: Tudom, hogy nem a megszokott velős vélemény, de régebben olvastam a könyvet és már nem igazán emlékszem, hogy milyen hangulatot váltott ki belőlem. 😀

Borító vélemény

6892_b1

A borítóval őszintén nincs semmi bajom. Szerintem passzol a nyárhoz.

Folytatás

Jenny Han – Örökké nyár lesz

Két testvér – Egy igaz szerelem.

A nyár sosem lesz már ugyanolyan.6992_b1.jpg

Belly csak két fiúba volt szerelmes életében, és mindkettőjük vezetékneve: Fisher. Miután az utóbbi két évet Jeremiah-val töltötte, szinte teljesen biztos abban, hogy megtalálta benne a lelki társát.

Szinte.

Conrad még mindig nem tette túl magát a tévedésén, hogy elengedte Bellyt, még ha Jeremiah mindig is tudta, hogy Belly hozzá tartozik. Amikor a lány és Jeremiah elhatározza, hogy összeköti az életét, Conradnak rá kell ébrednie: most vagy soha – vagy elmondja Bellynek, hogy szereti, vagy örökre elveszíti. A lány kénytelen szembenézni az érzéseivel és az igazsággal, amivel valószínűleg mindig is tisztában volt. Nem kerülheti el, hogy összetörje egyikük szívét.

Befejezés

“Nem lehet letenni. Egy délután alatt elolvastam. Elragadó olvasmány.” -Goodreads.com

tumblr_nsgclkL5Ga1thz79do1_500.jpg

 

Reklámok

Nincs nyár nélküled” bejegyzéshez ozzászólás

  1. A fülszöveg alapján nem gondolom, hogy jobb lesz a 3. Megint ugyanaz csak most nem vele vagy a tesójával járjak, hanem melyikükhöz menjek hozzá. Borzalmas! De persze ha te adsz még esélyt neki…

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s